Victoria Verhulst eindelijk op socials

Na jaren van terughoudendheid op social media heeft de getalenteerde Rotterdamse auteur, Victoria Verhulst, eindelijk de stap gezet om haar aanwezigheid op online platforms te vergroten. Verhulst, bekend van haar boeiende verhalen die vaak een connectie hebben met Rotterdam, deelt haar gedachten over deze nieuwe stap:

“Ik dacht altijd dat ik geen tijd heb voor social media. Ik ben te druk bezig met het schrijven van mijn nieuwe boek. Drie keer eerder heb ik geprobeerd, maar het verzandt steeds en daarna ben ik dan heel lang niet actief.”

Ondanks haar eerdere aarzeling heeft Victoria Verhulst nu een Facebookpagina gelanceerd. Hierop wil ze haar lezers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen rondom haar schrijfwerk en deelt ze regelmatig korte verhalen, waarvan negen van de tien een Rotterdamse twist hebben.

En alsof dat nog niet genoeg is, onthult Verhulst dat ze haar bestaande Instagram-account nieuw leven wil inblazen. Mensen kunnen binnenkort ook op Instagram meer inzicht krijgen in haar schrijversleven en genieten van exclusieve content.

Volg Victoria Verhulst op Facebook voor de laatste updates en pakkende verhalen.

Schuiven naar boven